2 újabb tapasztalat érkezett Gabitól.

Most szeretnénk Gabriellát idézni és köszönjük neki, hogy megosztotta a terméktapasztalatát:

“Világosi Gabi vagyok, fitness oktató. Április 10-én érkezett meg az első PowerStrips Tapaszom!! Rögtön akadt is alkalom kipróbálni. Társamnak valószínűleg egy korábbi túlterhelés miatt krónikus gyulladás van a lábán a nagy lábujjánál, mert már évek óta fáj neki.

nagy lábujj

Nem 24 órában elviselhetetlenül, de ha egy nap sokat van talpon, akkor mindig. Szóval betapasztottuk 🙂 tegnap előtt 4 iskolai workshopot tartott egymás után, majd privát énekórákat egy másik városban és kóruspróbát egy harmadikban… szóval megvolt a terhelés. Azt mondta, hogy egész nap egyáltalán nem érzett fájdalmat, pedig a másik talpa sajog, ami nem szokott, tehát tényleg sokat terhelte! Na ennek örültem.

A saját történetem pedig az, hogy nálam az anyagcsere elég lassan működik. 2-3 nap is eltelik, hogy étkezek normálisan, érzem, hogy puffad a hasam, de mégsincs “eredmény”.

 

emésztésSzóval egy ilyen hasfájós nap este tettem fel egy tapaszt, másnap 2szer voltam wc-n 🙂 és hozzáteszem nem hasmenést okoz!
Eddig tehát két ígért hatásból kettőt teszteltünk pozitív eredménnyel!! Köszönjük!”

 

Ha többet is meg akarsz tudni és szeretnél tenni magadért, akkor itt hallgass bele ebbe a félórás ismertetőbe. Ha bármilyen kérdésed-kérésed van, keress minket bizalommal.

Ha szeretnéd kipróbálni a tapaszokat, akkor egyszerűen kattints az alábbi piros gombra!

megrendelem

További csodás napot kívánunk!

 buttonFGXpress stabilitás
Viktor facebook
skype: fajta.viktor
e-mail: fajta.viktor@gmail.com

Lina facebook
skype: nemetlina

e-mail: fajta.nemeth.leonora@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress