2015 lendületben az FGXpress és a magyar csapat!

12046771_880458378697055_2285700674140610495_n

Ismét egy fantasztikus rendezvényen voltunk a hétvégén!

Mielőtt mesélünk, nézd meg ezt a rövid kis videós összefoglalót!

Szóval visszatérve, megérkeztünk a rendezvényre, jó volt találkozni személyesen is a csapattagjainkkal, lefoglaltunk egy sort aztán mégsem fértünk el mindnyájan, így kellett még egy sor. 🙂 Ezzel nem csak mi voltunk így láttam mások is gyorsan foglalgatták a helyeket és megint többen voltunk mint az országnyitó rendezvényen. Jó volt látni, ahogy fejlődik ez az üzlet itt Magyarországon is.
Az egyik előadásban mondták is, hogy a nyáron Magyarországon volt a legtöbb csatlakozó, nagyon jó volt ezt hallani és ez egy olyan dolog, hogy az üzlet fejlődésének mindig jó időszaka van.

Voltak hasznos információk már az első részben is majd amikor szünetben lementünk a friss levegőre már ott is voltak az FGXpress autó, szóval megint csináltunk pár jó fotót. 😉

 

Te melyiket választanád?

WP_20150919_006

12046771_880458378697055_2285700674140610495_n 

🙂

WP_20150919_005

Felsővonalaink és a csapat pár tagja

 

Felmentünk a szünet után tanulni és meghallgatni azt a lendületet ami az egyik 7 csillagos német vezető hozott nekünk. Nagyon komoly volt! Felvázolt egy stratégiát ami nagyon tetszett és egyszerű volt.

WP_20150919_011

WP_20150919_013 

Kaptunk hasznos eszközöket és előkerültek a csillagos kitűzők is.

WP_20150919_026 

Created with Nokia Refocus

Created with Nokia Refocus

 

Kaptunk információkat a novemberi müncheni rendezvényrő amire már megvan a jegyünk és nagyon várjuk.

Két új terméket fog bevezetni a cég, az egyik a Pulse 8 a másik pedig a FIXX shake.

Mindkettő nagyon különleges és izgalmas. A Pulse 8 a szív és érrendszerre lesz nagyon hasznos ami sok embernek javíthatja az egészségét, erről fogok még külön bejegyzést késziteni.

A FIXX pedig a Ketopia termékcsalád egyik tagja, amit nagyon várunk már, ez egy olyan különleges szabadalommal ellátott termék ami a fogyásban nagyon-nagyon hasznos, erről már készült is egy bejegyzés amit >> itt meg is tudsz tekinteni.

Amerikában már kapható ez a termék és nagyon komoly beszámolókat láttunk és hallottunk a Ketopia-ról, szóval tényleg izgatottan várjuk mi is mert ki fogjuk próbálni. Már volt a kezünkben egy tasak. 🙂

FIXX-L_sV

 

A rendezvény végére megerősödött bennünk, hogy tényleg jó helyen vagyunk!

Fontos, hogy egy üzletben ahová odateszed magad és felvállalod, legyen stabil a cég és legyenek jók a termékek amit tényleg szívesen tudsz bárkinek ajánlani.

Ugye itt a blogunkon többször beszéltünk már a Power Strips-ről a Beauty Strips-ről és még a Solár Strips-ről is. Mind fantasztikus termékek, ezért bízunk az új termékekben is. Ezeket kizárólag az FGXpress forgalmazza és védett termékek.

Az új termékre még a CNN is felfigyelt. A termék bevezetése után az előre elkészített mennyiség 12 nap alatt elfogyott és több mint 1 millió dolláros forgalmat generált a cég. Igaz nincs még angolul van a videó, a lényeget érteni fogod. A riportot >> itt tudod megnézni.

Mit gondolsz? Ha ilyen termékeket gyárt a cég amire ilyen sokan felfigyelnek akkor ez nekünk magyaroknak mit jelenthet üzleti szempontból? Ugyanis te is terjesztheted a cég kiváló termékeit és ő jutalékot fizet neked, ezt ne felejtsük el mert sok magyar család életét tudja pozitívan megváltoztatni ez az üzenet. Mivel a cég egy bináris üzleti tervet alkalmaz így te is tudsz részesedni azoknak az embereknek a forgalmából akik utánad hozzák meg azt a jó döntést hogy csatlakoznak az üzlethez, vagy használják a termékeket.

Gondolj bele az új termék hamarosan itt van Európában és Magyarországon is, szerinted hányan szeretnék majd megvásárolni? Elmondjuk neked: rengetegen, úgy mint ahogyan mi is. Ha te már most üzlettárs leszel, akkor nagyon nagy előnyben részesülsz és részesedni fogsz abból az óriási forgalomból is ami a termék bevezetését fogja követni. Ha nem tudod, hogyan müködik a bináris rendszer akkor nézd meg az alábbi videót:

Azt is láthatod, hogy lehetsz időben és le is maradhatsz. A gazdagok gondolkodását ismerve erről nem érdemes lemaradni. Vannak az életben azok a helyzetek amik csak egyszer vagy csak nagyon ritkán adódnak. Nah ez is egy ilyen lesz. A döntés a tiéd, ezt neked kell meghoznod. A mi ajánlatunk az hogy gyere tarts velünk, élj ezzel az információval.

Szakértők szerint a Ketopia az iparág egyik legegyedibb terméke.

Mi nagyon örülünk, hogy itt dolgozunk, a cég stabil óriási a vízió, mind a cég tulajdonosa mind a csapat és mi is hatalmas jövőképpel rendelkezünk itt. A sikerhez minden tényező adott, és az internetet kihasználva gyorsan el tudjuk juttatni ezt az üzenetet sok emberhez. Legyél te is ennek a részese, minden támogatást megadunk mellé. Vannak online prezentációk képzések, hanganyagok és videós segédanyagok.
Szállj fel TE is az FGXpress vonatára és indulj el ezen az úton! 🙂

Még egy fontos információ!

Akik az Egyesült Államokban élnek, onnan már rendelhető a Ketopia!

Onnan is tudsz velünk dolgozni, hiszen már így is több országból vannak munkatársaink és csapattagjaink.
Amerikában a legnagyobb az aránya a túlsúlyos embereknek, szóval egyszerűen mutasd meg nekik és meglátod milyen üzleti előnyben részesülsz. Élj vele, most itt az idő! Ha kint élsz akkor próbáld ki te magad is a terméket, vásárolj Ketopia-t, >> erre a linkre kattintva megteheted és bizonyosodj meg a termékek erejéről!

Nézz körül bátran a blogoldalunkon a fenti menüben találsz információkat a többi FGXpress termékekről és van lehetőséged csatlakozni a csapatunkba. Ha kérdésed van akkor pedig keress minket bizalommal!

Addig is csodás napot és jó egészséget kívánunk neked!

logo

 Viktor facebook
skype: fajta.viktor

e-mail: fajta.viktor@gmail.com

Lina facebook
skype: nemetlina

e-mail: fajta.nemeth.leonora@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress