2015 München FGXPress Forever Green

DSC_0230

Hahó! Az elindulás megtörtént!

Nagyítsd ki a videót és úgy nézd! (jobb alsó sarok teljes képernyő)

Ez pedig az esti beszámoló amit a videóban említettem:

Sokan kérdeztétek, hogy mit csinálunk itt Münchenben! Noha nem koncerten vagyunk, de óriási és mély benyomást tett ránk ma ez az ember (Ron Williams), mind a zenéjével, mind a lényével, azzal aki és amit átadott.

 

Ő a U of YOU oktatási program ( University of You) megalkotója és előadója, nemrég 2 éven át volt a Multi-Level Marketing International Association elnöke, több, mint 25 évnyi sikerrel rendelkezik ezen a területen és most, a 11 éve rohamosan fejlődő Forever Green alapítója ként elkötelezetten adja át minden energiáját, tehetségét és lehetőségeit arra, hogy változást hozzon a világban és fizikai, pénzügyi, érzelmi valamint egészségügyi megoldásokat kínáljon.

DSC_0301-1024x576

DSC_0295-576x1024
Számunkra hihetetlen volt a mai nap… 2008 óta tanuljuk és dolgozunk a network marketingben (az idő nem sokat jelent, de sok mindent láttunk és tapasztaltunk), azonban ezt a napot életünk egyik legfelbecsülhetetlenebb napjának tartjuk, Ron Williams azon kevesek közé tartozik a mai kiváló mentorok és vezetők között, akik valóban tudják, hogyan kell megismertetni az embereket önmagukkal és a sikerrel, hogy mi a különbség a motiváció és az inspiráció között, hogy az egyik miért időleges amíg a másik jelenti a kulcsot a sikerhez és, hogy mi ennek a receptje.

 

 

Ő így fogalmazott, amikor arról kérdezték, mi ez a U of You program (-valami motivációs előadás?!)
“A motiváció nem rossz szó. Viszont nem a megfelelő szó. A motiváció olyan, mint egy oxigéntartály, időleges. Megszívhatod magad belőle egy-egy alkalommal, aztán kifogy.
A motiváció az inspirálatlanoknak van. Aki inspirált, annak nincs szüksége motivációra. Mi az az inspiráció, mi a receptje és hogyan tudod magadban felépíteni? Itt jön az 5 alap elem, mindennek a kulcsa.”

És ekkor kezdődött az interaktív, MINDEN PÉNZT ÉS FIGYELMET megérő nap.

Zseniális nap volt, majd a másik két nap még fokozta!

És itt egy videó amit a cég készített röviden a rendezvényről!

A Forever Green 11 éve egy kiváló és megbízható cég és közösség, amiből valóban érdemes nem kimaradni, mert egy olyan irányba haladunk együtt, amire sokan csak vágynak, itt viszont biztos az innováció, a türelem és a bizalom, az emberség és az igazi értékek.

DSC_0361-1024x576

 

Több infó az FGXpress-ről, a gyógytapaszról és, hogy hogyan tudsz elkezdeni te is itt dolgozni, velünk: http://buildingabrandonline.com/egeszseg-es-penz/fgxpress-tapasztalatok-magyarul/

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress