6. FIXX hetem

man-of-steel-2015-wallpaper-1080p-HDl

Hát igen lementek az ünnepek gyorsan, viszont sok embernél meg a kilogrammok felfelé mennek… 🙂
Nem vicc, nálam is! Nézd meg az őszinte beszámolót az alábbi videóban:

Érdekes egyébként, az edzőterem sokkal zsúfoltabb volt, ilyenkor néhányan rájönnek, hogy húú tényleg sokat ettem valamit kéne ezekkel a plusz kilogrammokkal csinálni. Hát persze le kell adni! Azt tudjuk hogy az edzés és az étkezés aránya kb. 30-70%. Szóval nagyon fontos a mozgás és mellette az is hogy mit és hogyan eszünk. Ezért is ajánljuk a FIXX-et amivel naponta egy étkezést ha kicserélsz akkor már sokkal hozzá járulsz ezekhez az arányokhoz és lesznek látható és saját magadnak is érezhető eredményeid.

Fontos mindenben a rendszeresség. Pár napja láttam egy képet az egyik közösségi oldalon aminek a lényege az volt, hogy igen most soknak járnak edzeni, de ez a legtöbb esetben nem tart tovább 1 hónapnál… Te, hogy vagy ezzel a kérdéssel? Tudom jönnek az újévi fogadalmak stb., de vajon TE mennyire vagy kitartó, mennyire tudsz fókuszálni?

Figyeld a blogunkat mert a 2016-os évben is sok ötlettel tippel szeretnénk segíteni neked, hogy jó formában és jó kondiban legyél. Főleg ha ezt tűzöd ki célnak. 😉

Nekem nagyon jó példa a feleségem is, nagyon ügyesen edz és szépen jönnek is az eredmények, ő még a karácsonyi szezont is végig FIXX-ezte. Ő különlegesen fogyasztja, jöjjön erről most egy rövid videó:

Köszönjük, hogy olvasol minket vagy nézed a videóinkat! Reméljük tudunk valamilyen értéket adni Neked is!
Jövőre találkozunk a következő beszámolóban! Kívánunk egy csodálatos BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!

man-of-steel-2015-wallpaper-1080p-HDl

Visszanézem a 5. hetet is! Kattints ide!    Tovább a 7. hétre! Kattints ide!

Kezdd el TE is a FIXX életformát! Tudj meg róla többet! >>Kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress