Egy minta bemutatása az Online Hálózatépítésben egy termék alapú üzletre.

Nagyon sokan kérik ezt tőlünk nap mint nap, amikor az online marketinget tanítjuk hálózatépítőknek. Konkrétan a mondat a következő szokott lenni: Mutassatok nekem egy olyan embert, aki ezt a technikát sikeresen alkalmazta már. Az igazság az, hogy nem tudtunk ilyet mutatni. Volt, aki elkezdte felépíteni és feladta vagy a saját feje után ment, de nem igazán voltak nagy példák Magyarországon.

Az is igaz, hogy amióta alkalmazzuk ezt a technikát, már több olyan ember is van, akinek elkészült az online értékesítési csatornája különböző üzletekre. Egyre több ilyen ember lesz, mert több ember is igényli ezt a tudást. Mi, amire alkalmazzuk az egy affiliate marketing üzlet. Hasonlít az MLM-re de lényegi különbségek vannak. Sokkal inkább direkt eladás, mint MLM.

Mivel mi hálózatépítők vagyunk és ebben értünk el sikereket, ezért úgy döntöttünk, hogy ezekkel az online módszerekkel felépítünk egy MLM üzletet a meglévő affiliate marketing üzletünk mellett, kizárólag online. Ez nem azt jelenti, hogy offline nem lehet, hanem hogy mi így fogjuk felépíteni. Így amikor ezt a kérdést megkapjuk, hogy mutassunk egy embert, aki ezt a módszert sikeresen alkalmazta egy termékes MLM üzletre, akkor magunkat fogjuk megmutatni.

Találtunk is egy ilyen céget, amire ezt a módszert tökéletesen lehet alkalmazni. Rendelkezik minden olyan paraméterrel, amivel rendelkeznie kell egy komoly, megbízható cégnek. Az anyacég több mint 10 éves. Már elérte az 1 milliárd dollár forgalmat, tehát tőkeerős, stabil. Ők alapítottak egy olyan leányvállalatot egy éve, aminek a termékét a világ összes országába könnyedén el tudják juttatni. Nyilván fontos volt, hogy egy stabil cégre építsünk rendszert, ami örökké tart.

Ennek a levélnek, blognak az alján, attól függ hol fogod látni ezt az írást találsz egy linket. Ha van valamilyen MLM üzleted, amire akarod használni az online marketinget, akkor figyeld a folyamatot! Ha rákattintasz a linkre, akkor feljön egy feliratkozó oldal. Ezt követően iratkozz fel és rögtön kapsz egy köszönő oldalt, amiben azonosítjuk magunk, hogy tőlünk fogsz leveleket kapni és így nem lesz idegen a levelem.

A köszönő levél visszairányít téged a blogunkra, ahol több információt kaphatsz a cégről. Az első levél mindeközben már kiment az e-mail címedre és az előre beállított leveleket időzítve megkapod. Minden levél visszairányít a blogra, ahol plusz infókat kaphatsz. Ha beleképzeled a saját üzletedet, hogy neked is lehet ilyen rendszered, akkor fogod látni, hogy min megy keresztül egy érdeklődő, ha hozzád iratkozik fel. Látni fogod testközelből az egész folyamatot.

Ha nincs üzleted, akkor figyeld a hírlevelek tartalmát, mert lehet neked egy ilyen online rendszered egy komplett globális megbízható üzlettel.  Most pedig akkor kattints a linkre és iratkozz fel és fogod látni a teljes munkafolyamatot. Megfigyelheted hogy hogyan működhet ez személyre szabva a te üzletedre is!

Most kattints ide az információért!

Viktor Skype : fajta.viktor
Lina Skype : nemetlina 

<< Blogunk >>
<< Facebook oldalunk >>
<< Email >> 

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress