FIXX, hogy jól érzem magam a bőrömben!

FIXX-shake

Üdvözöllek kedves Olvasónk!

Örömmel látjuk, hogy Téged is érdekel a súlyod.Valószínű, hogy Neked is van némi súlyfelesleged, amitől meg szeretnél szabadulni. Velünk is hasonló dolog történt… 5-6 kg. súlytöbbletünk volt…
Jól látod már múlt időben írjuk. 🙂

Lehet, hogy neked több, vagy kevesebb van és akár ez azt eredményezi, hogy a kedvenc ruháidat, vagy nem bírod begombolni, vagy annyira feszesekké váltak, hogy “csúnyának” érzed bennük magad. Hidd el mi is így voltunk vele.
És a napi séták, vagy edzések már nem voltak elegendők, hogy leadjuk ezt a súlytöbbletet.

fixx-section2
Most neked is adott a LEHETŐSÉG, hogy kipróbáld azt ami nekünk teljes métrékben, több szempontból is bevált.
Azt a kiváló és új terméket amit a “ForeverGreen”cég 2015 év végén bevezetett Európába is. Mi ennek a cégnek nem csak fogyasztói, hanem a képviselőjük is vagyunk, ők 6 havonta 2 új terméket vezetnek be az európai piacára. Amióta 2015. novemberében megjelent a “FIXX” protein shake, mi azóta teszteljük és folyamatosan fogyasztjuk, a termék pedig folyamatosan minket fogyaszt, nah ez az igazán jó dolog az egészben. 🙂

fixx-thumb-300x278

MI IS EZ a kiváló termék?…..és HOGYAN MŰKÖDIK?

Ez egy “soványító” testsúly optimalizáló programnak, a “KETOPIA” programnak az egyik LEGFONTOSABB RÉSZÉT képviseli. Maga a “KETOPIA” 4 féle termékből áll, melynek a “FIXX” képezi az egyik elemét.
Ez egy nagyon gondosan összeállított “koktél”.

zöldségfélék

MIÉRT nevezzük “koktélnak”?.…azért, mert olyan kiváló zöldségféléknek, gyümölcsöknek a koncentrációját képezi, amelyek BIOÜLTETVÉNYEKRŐL származnak. Azért pedig a cég kutatói nagyon gondosan odafigyeltek, hogy túl a kiváló összetevőkön az ÍZVILÁG is TÖKÉLETES legyen. Így a termékhez hozzáadtak egy 24 KARÁTOS CSOKOLÁDÉT, amely mentes minden felesleges adalékanyagtól.

csoki csészében

Továbbá a termék minőségét fokozzák a hozzá adott PROBIOTIKUMOK és PREBIOTIKUMOK.
Ez a “FIXX” shake még abban is egyedi, hogy nem génmódosított szójaőrleményt tartalmaz, hanem ÚJ ZÉLAND biolegelőin táplálkozó tehenek tejsavó fehérjéjét adagolják ehhez a PRÉMIUM KATEGÓRIÁS termékhez.

tehenek a zöld fűben

A “FIXX” is a legújabb kutatómunka eredménye, amelynek a “SZABADALMI JOGÁT” egyedül a “ForeverGreen” cég vásárolta meg. Ez egy “KETÓZISON” alapuló természetes folyamat az emberi szervezetben.

MIT JELENT EZ?
A ketózis azt eredményezi, hogy a szervezetünkben felhalmozódott zsírok “elégnek”, maga az izomszövet sorvadása nélkül. Ez egy kiváló dolog! Így nem csak olyan személyek használhatják, akik kövérek, hanem SPORTOLÓK is.
MIÉRT?…. mert a gondosan össze állított alkotóelemei energia és vitamin bombaként hatnak a szervezetünkben.

fitneszhölgy
SÚLYKONTROLLKÉNT is nagyszerűen működik. Így például BIRKÓZÓK nagy előszeretettel fogyasztják, mert tökéletesen a LEGEGÉSZSÉGESEBB MÓDON tudják fenn tartani a súlyukat. De azok, akik sem a DIVAT sem pedig a SPORTVILÁG részeinek nem a képviselői, számunkra is nagyon ELŐNYÖS. Nekünk is lételemünk az egészség,  a jó közérzet, a sport, a kiváló metabolizmus, és persze amit mindezek együtt adnak, a SZÉPSÉG.

Egy doboz “FIXX” 14 tasak shaket tartalmaz, ami 2 heti adagnak felel meg. Egy ilyen csomag ára: 58,32 Euro.
Nagyon sikeresen le tudunk adni vele 2kg. -5kg. körül két hét alatt, ha egy étkezést a “FIXX” shake-kel helyettesítünk.
Mivel a reggeli a legfontosabb az emberi szervezetnek, ezért kiváló, ha a reggeli pirítós kenyér vagy szendvics helyett megajándékozzuk a szervezetünk ezzel a “vitamin és energia bombával”.
Már az első adag után észre vesszük, hogy milyen energia teltek, vidámak vagyunk. Sokkal jobban tudunk dolgozni, sportolni, tanulni,…….
Nem kívánjuk annyira az édességet, hiszen a szervezet sejt szinten nem “éhezik”.

Nagyon jó tapasztalatunk még az is , hogy rendszereződött az anyagcserénk. Nagyon nagy előnye, hogy könnyen gyorsan elkészíthető, bárhová elviheti a napi csomagod. Számunkra a “FIXX” a lehető legjobb megoldás, mert a reggelit vidáman elkortyolgatjuk, és mindent megadok a testemnek. Egyébként minden reggel alig várjuk már, hogy elfogyasszuk… 🙂 Utána kiválóan tudunk teljesíteni és még fogyunk is anélkül, hogy sanyargatnánk magunkat különféle fogyókúrákkal.

Kedves Olvasónk, ha Te is szívesen kipróbálnád a “FIXX”-et, itt LEHET a TIÉD!
Ha viszont érdekel még más is, akkor a HÍRLEVELEIMRE, új bejegyzéseimre itt tudsz FELÍRATKOZNI!
Ha Te is szeretnéd képviselni ezt a céget és akár ingyen fogyasztanád a kiválló termékeiket, vagy még plusz pénzt is kesesnél vele, arra is megvan a lehetőséged. Lehet, hogy meglátod benne az ÜZLETET, ami egyre gyorsabban felfelé ível, akkor gyere és legyél ÜZLETI PARTNERÜNK dolgozzunk EGYÜTT!

pénz a kezemben

A választás a TIÉD!
Bárhogy is döntesz, csak JÓL JÁRHATSZ!

rp_116067803.png

Szeretettel várjuk a jelentkezésed, bármi kérdésed is lenne!

Elérhetőségeink:
E-mail: fajtaviktoreslina@gmail.com
Skype: fajta.viktor
Mobil: +36 (30) 476 76 59

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress