Megérkezett, elérhető Európában a KetoBrü!

forever3

Ismét egy nagyszerű hírrel jelentkezünk!

Megérkezett, itt a KetoBrü! Már rendelhető és már szállítják Európa szerte ezt az új Forever Green terméket.

keto-Brü-300x264-300x264A cég kb. fél évente vezet be új terméket vagy a meglévő Farmers Market termékeket teszi elérhetővé Európában is, így megint tudunk örvendezni és tudunk egy lendületet venni ebben a szakaszban is.

Ezért szoktuk mondani, hogy fél évente megújul az üzletünk és, hogy új lendületet kapunk, egy új lehetőségünk van amely a nagy táplálékkiegészítők piacán egy jelentős szelet jelent.

kakaocserje_w1200_webEz a termék egy nagyon különleges összetevőből a kakaócserjéből készítik egy különleges pörkölési eljárással. A Theobromin egy olyan természetes anyag amely egy 12 órás folyamatos friss energiát biztosít a számunkra.

Ki tudjuk használni mind üzletileg is ezt a szakaszt, mind pedig a már megszokott kiváló minőségben élvezhetünk egy új termék kipróbálását és megkóstolását.

ketobruA bevezető szakaszban 2016. július 12.-ig pedig plusz extra termékekhez tudsz hozzájutni ha ebben az időben rendeled meg a csomagodat.

rendeles-300x73

Részletek, információk a termékről és a pénzkeresésről a következő összefoglaló videómban található:


Bármi kérdésed lenne, keress minket bátran az elérhetőségeinken!

rp_115281703.png

Ha szereted a kakaót vagy szoktál kávézni és szeretnél egy extra hosszan tartó friss energiát a napodra, akkor próbáld ki mindenképp és használd ki most a bevezető időszakban az extra termékeket is.

rendeles-300x73

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress