Milyen módszerekkel lehet felépíteni az FGXpress üzletet?

Mivelhogy mi online marketinggel foglalkozunk és tanítjuk is, mi így szeretnénk építeni az üzletet, de ez nem azt jelenti, hogy kizárólag csak így lehet. Természetesen lehet 100% offline is. Lehet kávézókba menni, nyílt prezentációkat tartani és mindent, ami eddig működött. Ha valaki ehhez ért és ezt szeretné továbbra is csinálni, akkor igen így is fel lehet építeni az üzletet.

Ahogy mi szeretnénk, annak a lényege az, hogy online módszerekkel építsük. Ebbe beletartoznak az online prezentációk, képzések és rögzített prezentációk. Természetesen olyan weboldal is beletartozik, ami a tagoknak szól. Lényegében ez egy oktató oldal, ahol minden információ megtalálható ingyen a munkatársaknak.

Lesznek emberek, akik tisztán offline fognak dolgozni, lesznek olyanok, akik tisztán online és olyanok is, akik mind a kettő módszert alkalmazzák majd. Tervbe van véve, hogy nemzetközi prezentációkat is összegyűjtünk. A lényeg, hogy biztosítsuk az embereknek, hogy különféle módokon, különböző nyelveken lehessen terjeszteni online, offline vagy vegyesen ezt az üzletet.

Bővebb információt a fenti videóból tudsz meg.


Ha szeretnél velünk dolgozni és kiépíteni ezt a világsikerű üzletet Magyarországon, akkor kattints ide a regisztrációért!

 

Viktor Skype: fajta.viktor
Lina Skype: nemetlina 

<< Blogunk >>
<< Facebook oldalunk >>
<< Email >> 

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress