Min múlik ma a siker egy MLM hálózatban?

Sok összetevője van. Az egyik legfontosabb, hogy a terméknek, szolgáltatásnak mekkora a piaca. Minél több embert érint, annál könnyebb építeni és annál hosszabb távra tervezhető. Utólag nézve értünk már bizonyos dolgokat, hogy miért történtek meg velünk különböző üzletekben.

Ezért életbevágóan fontos a termék, szolgáltatások hasznossága és piaca. Az FGXPress cég termékei nyilvánvalóan ilyenek, ami használ, és újra megveszik. Így tervezhetünk hosszútávra. Manapság rengeteg olyan cég van, amelyeknek nincsenek ilyen termékei. Ezek a cégek 99%-ban előbb vagy utóbb eltűnnek. Rengeteg ilyen példát látunk.

Ugyanakkor vannak azok a cégek, akik már régóta itt vannak és mindenki temeti őket és mégis itt vannak és itt is lesznek. Miért? Mert van piaca a termékeiknek.

Van egy másik érdekes dolog, ami jól hangzott, de az idő bebizonyította, hogy nem igazán jött be az amiről beszéltek. Ezek azok a cégek,amik nem saját termékeket forgalmaznak, hanem visszatérítést adnak ha valamilyen partnercégnél vásárol az ember. A kezdeti fellendülés alábbhagyott és nem igazán látni nagy eredményeket. Miért? Mert a vásárlás nem kontrollálható. Így nehéz tervezni.

A nagy cégek mind saját termékkel, szolgáltatással rendelkeznek és így kontrollálható forgalmat lehet létrehozni. Ez volt a múlt, de ez is a jövő. Ebből a szempontból is rendben van ez a cég. Nagyon, de nagyon biztosra akartunk menni, mert biztos jövőt akarunk magunknak és a családunknak, de ehhez kell egy biztos cég is és ez most megvan.

Bővebb információt a fenti videóból tudsz meg.

Ha szeretnél velünk dolgozni és kiépíteni ezt a világsikerű üzletet Magyarországon, akkor kattints ide a regisztrációért!

 

Viktor Skype: fajta.viktor
Lina Skype: nemetlina 

<< Blogunk >>
<< Facebook oldalunk >>
<< Email >> 

Vélemény, hozzászólás?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress