Üzleti lehetőség

Ha most ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy valószínűleg érdekel az FGXpress tapaszokkal kapcsolatos üzleti lehetőség, azaz üzlet. Mi üzletépítő szándékkal ismertük meg részletesebben ezt a céget. Hallottuk, hogy a termékek is kiválóak, de inkább az üzleti része érdekelt. Aztán amikor megrendeltük az első csomag tapaszt és láttuk annak hihetetlen hatását, egyértelművé vált számunkra, hogy részt akarunk venni ennek a termékcsaládnak az elterjesztésében Magyarországon és a környező országokban. Egészen egyszerűen ebből nem akartunk kimaradni!

Hogyan lehet FGXpress gyógytapaszokkal pénzt keresni?

Ha fel vagy íratkozva a hírlevelünkre, akkor hallottad, hogy mi kb. már több éve foglalkozunk network marketinggel, az utóbbi időkben konkrétan internetes pénzkereséssel. Sokan próbálkoznak ezzel, de kevesen tudják a helyes utat, azaz kevesen keresnek igazi pénzt a neten. Mi 2014 óta ebből élünk, tehát van tapasztalatunk ezen a téren.

fgxpress-powerstrips-554x260
Mindig is szerettük a termékes üzleteket, főleg azokat ahol valóban kiváló a termék és szükség is van rá. Egyáltalán nem mindegy, hogy mi az a termék amit értékesítünk. Az FGX esetében, nyugodtan ki merjük jelenteni, hogy a termék egy bevizsgált, az FDA (food and drug administration) világszervezet által elismert tapasz család. Ezt nagyon fontosnak tartjuk.

A másik dolog amit mindenképpen meg kell vizsgálni, hogy mekkora a piac. Gondolkodjunk el akkor, hogy egy ilyen PowerStrip gyógytapaszra hány embernek van szüksége? A Föld lakosságának 80-85%-ának van valamilyen egészségügyi problémája, kb 1.5 milliárd ember szenved különféle fájdalmaktól és ez a termék rajtuk is tud segíteni, méghozzá természetes úton, nincs szükség a sok méreganyagot tartalmazó gyógyszer bevitelére a szervezetbe. Tehát piacunk, mint égen a csillag, szükség van a termékünkre!

A szállítás sem akadály ugye, mert levél formájában a cég eljuttatja a világ összes országába a termékeket. Logisztika is kipipálva!

Láthatod, hogy minden fontos paraméterrel rendelkezünk, de mégis hogyan tudsz te ebből profitálni? Nagyon egyszerű a válasz: továbbajánlással. Mit kell tenned? Semmi különöset, csak meg kell vásárolnod egy csomag tapaszt. Mi is így kezdtük. Megvásároltuk az alap PowerStrips csomagot, amely 18 darab tapaszt tartalmaz. Ennek az ára először 95 dollár. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t, aktiválási tagsági díjat és a szállítási költséget is. Másodszor már ez az összeg kevesebb 10-20 dollárral, attól függően, hogy mit vásárolsz.

Amikor megkapod a csomagot, kipróbálod magadon, családodon, ismerősökön, stb. Te is tapasztalni fogod, hogy mennyire hatásos és nyugodt szívvel fogod ajánlani bárkinek. Nem kötelező interneten árulni, lehet más módszerekkel is. Ha viszont online, azaz a neten akarsz értékesíteni, abban tudunk abban is segíteni neked. Tudjuk a módszert amivel téged keresnek meg az érdeklődők és nem kell neked hajhásznod senkit. Ezt te döntöd el, hogy mit szeretnél. A jutalékokról, kifizetésről, marketing tervről a hírleveleinkben beszélünk. Ha még nem vagy feliratkozva, most kattints ide és rögtön kapod az infót a megadott e-mail címre.

Úgy gondoljuk, hogy ezt az üzletet nagyon nagyra fogjuk építeni, kérdés az, hogy Te részese akarsz-e lenni, vagy ki akarsz maradni?! Ezt csak te tudhatod, de ha ránk hallgatsz, nem hagyod ki életed lehetőségét!

Ha szeretnél velünk dolgozni és kiépíteni ezt a világsikerű üzletet Magyarországon, akkor kattints ide és vásárold meg a kezdő csomagot!

 

KOMPENZÁCIÓS TERV

 

 

1. Gyors kezdési Bónusz (Fast Start Bonus)

Ez a bónusz a csatlakozást követő első négy hétben jár.

Minden közvetlen hozzád csatlakozó partner befizetésének 25%-át megkapod extra bónuszként.

Ez arra szolgál, hogy ösztönözve legyél a csapatod minél előbbi felépítésére. Ha csak 4 közvetlent csatlakoztatsz és ezt tovább adod a csapatodnak, hamar el tudsz jutni arra a szintre, hogy főállásban, csak ezzel foglalkozva éld az álmaid életét.

2. Xtribe Bónusz

Ez a bónusz a kvalifikációtól kezdve 4 hetente jár.

Nagyon egyszerű elérni, a lényege, hogy az első két szint – a közvetlenjeid és azok közvetlenjei által – összesen 1000 GV (GroupVolume) pontot gyűjtsél. Egy csomag 50 GV, dupla az-az két csomag vásárlása után 100 GV jár, tehát 10 db. dupla csomag vásárlása esetén már megvan a kvalifikációd az adott 4 hétre, és mind addig megkapod míg legalább az 1000 GV megvan a csapatod után.

3. Csapat Bónusz (Team Bonus)

Ez a bináris része a kompenzációs tervnek.

A gyengébbik láb után fizet, ha egy csomagos előfizetéssel rendelkezel 8%-ot, ha dupla csomagos előfizetésed van akkor 12%-ot kapsz a gyengébbik láb héten keletkezett forgalma után. 1 QV = 1 USD a konverzió a pontértéknél.

Pl. A gyengébbik (fizető láb) forgalma 10 000 QV, az erősebbé 12 000 QV. Dupla csomagos előfizetéssel rendelkezik, így a számítás a következő:

10 000 QV x 12% = 1 200 USD.

A következő hétre átvivődik a fennmaradó 2 000 QV.

Kifizetéshez legalább egy aktív közvetlenednek kell lenni lábanként, és a fizető lábon 500 QV vagy többel kell rendelkezni.

4. Matching Bónusz

Ez egy vezetői bónusz. Ahogy gyarapodik a közvetlenjeid száma, úgy nő hatványozottan ez a bónusz kifizetés.

Ez egy tömörítésen alapuló fa rendszerű kifizetés. A lényege, hogy a közvetlened és az ő közvetlenjei után kapsz, őszesegében 4 generáció mélységből, generációnként eltérő %-os jutalékot. Lényeges, hogy mélységből csak az kerül be ebbe a fába aki aktív, a nem aktívak átlépésre kerülnek. Ezzel a tömörítéssel kiküszöbölésre kerül az inaktívak miatti pénztől való elesés a szponzori vonalon.

A közvetlenek Csapat Bónuszának 50%-át kapod, a közvetlenjeid közvetlenjeinek Csapat Bónuszának 25%-át, a harmadik generációs Csapat Bónuszok 15%-át, a negyedik generációs Csapat Bónuszok 10%-át kapod meg hetente. Ennek a bónusznak van egy kifizetési felső határa, ami heti 20 000 USD.

Matching Bónusz kifizetések

Szint
2 Star
3 Star
4 Star
5 Star
6 Star
7 Star
All Star
1. generáció 25%-ig 50%-ig 50%-ig 50%-ig 50%-ig 50%-ig 50%-ig
2. generáció   10%-ig 10%-ig 10%-ig 15%-ig 25%-ig 25%-ig
3. generáció     10%-ig 10%-ig 10%-ig 10%-ig 15%-ig
4. generáció       10%-ig 10%-ig 10%-ig 10%-ig

Pl. Most nézzük meg a következő példa alapján mennyit hozhat hetente csak ez a bónusz.

Tegyük fel, hogy legalább 3 Star szinten vagyunk és csak négy közvetlenünk van, akik 3 000 USD, 1 200 USD, 2 200 USD és 7 000 USD Csapat Bónuszt kaptak. A te jutalékod így alakul, ha csak a közvetlenjeiddel számolunk:

1 500 USD + 600 USD + 1 100 USD + 3 500 USD = 6 700 USD

Tehát az adott heti Matching Bónusz jutalékod 6 700 USD.

5. Fokozatlépési Bónusz

Ez a bónusz szintlépésenkénti egyszeri juttatás.

Mikor egy szintet először elérsz egy kitűzőt kapsz.

Második alkalomnál megkapod a bónuszt ami:

500 USD -től (3 csillag), 25.000 USD-ig (ALL STAR) terjed, összességében 43.000 USD.

Fokozatlépési Bónuszhoz szükséges

Szint
Első eléréshez szükséges feltételek
Pénz jutalom
1 Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 500 QV a fizetős lábon 1 hét alatt  –
2 Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 3 000 QV a fizetős lábon 1 hét alatt, valamint legalább 2 közvetlen kell min. 1 Star szinttel  –
3 Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 6 000 QV a fizetős lábon 1 hét alatt, valamint legalább 3 közvetlen kell min. 1 Star szinttel 500 USD
4 Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 15 000 QV a fizetős lábon 1 hét alatt, valamint legalább 4 közvetlen kell min. 1 Star szinttel 1 000 USD
5 Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 30 000 QV a fizetős lábon 1 hét alatt, valamint legalább 5 közvetlen kell min. 1 Star szinttel 2 000 USD
6 Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 50 000 QV a fizetős lábon 1 hét alatt, valamint legalább 6 közvetlen kell min. 1 Star szinttel és 2 közvetlen 2 Star szinttel 5 000 USD
7 Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 150 000 QV a fizetős lábon 1 hét alatt, valamint legalább 7 közvetlen kell min. 1 Star szinttel és 3 közvetlen 3 Star szinttel 10 000 USD
All Star Legalább 50 QV (1 csomag) személyes, 250 000 QV a fizetős lábon 1 hét alatt, valamint legalább 8 közvetlen kell min. 1 Star szinttel és 4 közvetlen 4 Star szinttel 25 000 USD

Mennyire fontos a gyorsaság? Meddig érdemes gondolkodnod?

 

Remélem most már te is érted mit jelent az ha valaki sokat gondolkozik.
Mi egy napig gondolkoztunk miután megmutatták nekünk ezt az üzletet és addig lemaradtunk 3 emberről és ezáltal még ki tudja mennyiről. Akiknek mi tegnap megmutattuk azok ma idáig 7 emberről maradtak le és kitudja még mennyiről.

A rendszer a termékek nagyon jók, ma idáig 7 ember regisztrált, nagyon szuper növekedésben vagyunk.

Ha csak egy kicsit is tetszik ez a dolog, ne gondolkozz, hozz meg egy jó döntést, ami ráadásul még előnyben is tud részesíteni, amiből pedig profitálni tudsz.

Ha készen állsz az indulásra akkor egyszerűen regisztrálj be >>itt!

megrendelem

Zoli barátom pedig itt mesélt arról, hogy ő több ezer emberről maradt már le amikor néhány hónapja visszautasította a megkeresőit… 🙂 Ma pedig szerintem még pisilni is nehezen ment ki, szinte óránként regisztráltak be a csapatunkba és percenkét jöttek az érdeklődő megkeresések. Ez holnap is folytatódni fog szóval ne várj!

Tanulj más akár a mi példánkból is, csatlakozz most!

megrendelem

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress